Werken op Schiphol

Werken op Schiphol

Schiphol heeft heel wat werk te bieden binnen diverse sectoren en functies. Zowel de luchthaven zelf als de aanwezige bedrijven staan garant voor een groot aantal vacatures die jaarlijks ingevuld moeten worden. De gemeenschappelijke factor van al deze banen is de omgeving waarbinnen men tewerkgesteld wordt. En deze is zonder meer uniek en ademt een aparte sfeer uit. Schiphol staat garant voor een bruisende en dynamische omgeving die altijd in beweging staat.

Een kleine maatschappij

Schiphol is het beste te vergelijken met een kleine maatschappij die op zichzelf staat. Dit brengt met zich mee dat mensen die binnen de luchthaven werken zich verbonden voelen met elkaar zoals dat in een dorp of gemeente het geval is. Zo wordt een aangename werkomgeving gecreëerd waarin het fijn vertoeven is. Dit gevoel wordt verder ondersteund door de vele eet- en drankgelegenheden waar zowel klanten als medewerkers dagelijks gebruik van maken en die fungeren als ontmoeting- en wachtplaats.

Werk vinden

De beste manier om werk te vinden op Schiphol is het raadplegen van de website. Niet enkel de eigen vacatures worden hier gepubliceerd, maar ook de beschikbare banen binnen de aanwezige bedrijven. Vrijblijvende een cv achterlaten is ook een optie wanneer er niet dadelijk een geschikte vacature beschikbaar is. De verschillende bedrijven kunnen deze cv’s dan bekijken en zelf contact opnemen met interessante kandidaten.

Reageren is niet mogelijk.