Vervoer naar Schiphol

Vervoer naar Schiphol

Er zijn verschillende manieren om op Schiphol te geraken waarvan de wagen wellicht nog steeds de meest populaire is. Er kan gekozen worden om met de eigen wagen te komen of zich door iemand anders te laten brengen. Er is de keuze voor het gebruik van een taxi, trein of bus en voor wie echt vlakbij woont zelfs de fiets. Voor mensen die met de wagen komen, biedt Schiphol Airport tal van parkeermogelijkheden om de reis zo vlot en aangenaam mogelijk te laten starten. Waar het de taxi betreft, kan gebruik gemaakt worden van de Schiphol Travel of Business taxi.

Openbaar vervoer

Wie voor openbaar vervoer kiest, kan op de website van Schiphol de nodige informatie vinden om een vlotte verbinding tussen Schiphol en zijn vertrekpunt te maken. De site zorgt voor de nodige links naar zowel de bus- als treinregelingen en geeft allerhande nuttige tips rond vertrektijden, afstappunten en mogelijke routes. Eventueel kan gekozen worden voor een combinatie van Schiphol Travel Taxi en het openbaar vervoer om wachttijden te vermijden.

Pendel- en shuttlebussen

Wanneer gekozen is voor een hotel op schiphol of in Amsterdam, kan wellicht gebruik gemaakt worden van één van de vele hotel pendel- of shuttlebussen die aangeboden worden. Het loont zich vooraf te informeren bij het gekozen hotel om te zien welke voorzieningen op dit vlak getroffen zijn. Vaak zijn de bussen inbegrepen in de prijs van de overnachting en dient er niet apart voor betaald te worden.

Reageren is niet mogelijk.