Valet parking Schiphol

Valet parking Schiphol

Wie van comfort en service houdt, kan op Schiphol Airport gebruik maken van de Valet parking. Het concept is eenvoudig en biedt tijdswinst en reisgemak aan. De reiziger rijdt met de wagen tot vlak voor de vertrekhal. Hier zet hij de wagen op een tijdelijke plek en geeft vervolgens de sleutels af aan de balie van de Valet parking. Terwijl hij zorgeloos zijn reis aanvat, zorgt één van de medewerkers van de Valet parking ervoor dat de wagen op een permanente parkeerplaats terecht komt. Bij terugkomst staat de wagen klaar aan de aankomsthal zodat de reiziger dadelijk naar huis kan vertrekken.

Waar komt de wagen terecht?

Natuurlijk is het belangrijk dat de wagen veilig staat tijdens zijn verblijf op Schiphol. Wie gebruik maakt van de Valet parking, kan hier absoluut op rekenen. De Valet parking is een aparte, bewaakte en overdekte parking die niet toegankelijk is voor derden. Er is dus geen enkel risico op inbraak of beschadiging zoals dat in publieke parking weleens kan gebeuren. De wagen kan dus zorgeloos achtergelaten worden in de betrouwbare handen van de Valet parking medewerkers.

Extra service

Een extra waarvan gebruik gemaakt kan worden bij de Valet parking, is de was – of bloemenservice. Hierbij wordt de wagen tegen een kleine vergoeding gewassen of worden bij terugkomst bloemen voorzien. Ideaal voor wie zijn geliefde wil verassen met een kleine attentie.

Reageren is niet mogelijk.