Vacatures Schiphol

Vacatures Schiphol

Er zijn geregeld openstaande vacatures te vinden op Schiphol Airport of één van de vele bedrijven die hier gelegen zijn. In de eerste plaats betreft het toeleveranciers van de luchthaven, transportbedrijven en horeca. Door de grootte van de luchthaven en de aanwezigheid van al deze bedrijven, zijn de vacatures zeer divers van aard. Er zijn geen specifieke vereisten om op Schiphol te werken, van winkelbediende tot boekhouder, secretaresse tot piloot, iedereen kan terecht op Schiphol.

Stages en traineeship

Naast een vaste betrekking bestaan verschillende mogelijkheden tot het volgen van een stage of traineeship. Stages zijn erop gericht om studenten te laten proeven van het leven op de luchthaven tijdens het volgen van hun studies. Zo krijgen zij een eerste indruk van het reilen en zeilen van Schiphol. Bij een traineeship is men erop gericht om de werknemer klaar te stomen voor een specifieke functie. Hierbij worden verschillende functies en delen van Schiphol gevolgd onder intensieve begeleiding. Een ruime kennis en visie op de luchthaven en de mogelijkheden die ze te bieden heeft, zijn het resultaat.

Hoe solliciteren?

Wie een baan op Schiphol te pakken wilt krijgen, kan online de vacatures raadplegen van zowel Schiphol als de aanwezige bedrijven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend zijn cv achter te laten wanneer er geen specifieke vacatures zijn die aan de verwachtingen voldoen.

Reageren is niet mogelijk.