schiphol taxi

schiphol taxi

Wie geen zin heeft om met de wagen te reizen, valiezen te sleuren doorheen de parking, of zijn wagen een week te laten staan, kan gebruik maken van de Schiphol Travel Taxi. Deze taxidienst is verbonden aan Schiphol Airport en dus volledig afgestemd aan de karakteristieken van luchthavenvervoer. De klant wordt opgehaald op een adres naar keuze doorheen heel Nederland en voor de deur van de vertrekhal afgezet. Na de reis staat een taxi te wachten aan de aankomsthal.

Alleen of in groep

Schiphol Travel Taxi bestaat in twee formules. Enerzijds is er het klassieke privévervoer zoals dat bij de meeste taxi’s geldt. Hierbij liggen de prijzen iets hoger, maar heeft de klant de volledige taxi voor zichzelf. De tweede formule betreft het gecombineerd vervoer. Binnen dit principe haalt de taxi meerdere klanten op tijdens één rit waardoor de kosten gedeeld worden. De rit kan wat langer duren, maar dit wordt vooraf gemeld zodat de klant steeds weet wanneer de luchthaven bereikt zal worden.

Tijdig reserveren

Op rustige momenten is het perfect mogelijk om een taxi aan de luchthaven te nemen zonder enige wachttijd, maar dit kan ook anders zijn. Daarom is het aan te raden de taxi vooraf te reserveren. Wanneer dit tijdig gebeurd, zal de taxi op het afgesproken tijdstip klaar staan op het opgegeven adres of aan de aankomsthal.

Reageren is niet mogelijk.