Schiphol aankomsttijden

Schiphol aankomsttijden

Net zoals dat voor vertrektijden geldt, worden ook aankomsttijden aangegeven bij de reservatie van een vlucht. Deze tijden zijn echter enkel correct wanneer alles feilloos verloopt. Helaas zijn er in werkelijkheid heel wat zaken die de vlucht kunnen vertragen of, in het slechtste geval, uitstellen. Deze wijzigingen in vertrektijden zijn niet op voorhand gekend en kunnen bijgevolg voor heel wat ongemakken zorgen. Zeker wanneer het de bedoeling is om iemand op te halen aan Schiphol, zijn ergernissen niet veraf bij ellenlange wachttijden.

De correcte aankomsttijd

Gelukkig biedt de website van Schiphol een overzicht aan waarin alle correcte aankomsttijden zijn opgenomen. Het systeem vernieuwt de data ook iedere paar minuten zodat de informatie weergegeven altijd correct is. Dit is nodig gezien de aankomsttijden vaak nogal plots wijzigen. Wat een uur geleden correct was, kan nu al helemaal verkeerd zijn. De actuele vluchttijden van Schiphol zijn te volgen op VluchtVolgen24.nl. Een handige applicatie maakt het mogelijk om een specifieke vlucht op te zoeken.

Aankomsttijden en de luchthaven verlaten

Wanneer het de bedoeling is om iemand op te halen op de luchthaven, kan er best rekening gehouden worden met meer dan enkel aankomsttijden. Na aankomst moet er namelijk nog van boord gegaan worden, valiezen opgehaald, controle aan de douane, … en ook deze zaken nemen tijd in beslag. Een kleine marge is dus aangeraden voor wie niet wil wachten.

Reageren is niet mogelijk.