Parkeren Schiphol vergelijken

Parkeren Schiphol vergelijken

Schiphol Airport biedt maar liefst zeven verschillende parkeerconcepten aan in functie van duur, doel en verwachte service. De prijzen verschillen evenals de afstanden tot de terminals en de voorziene dienstverlening. De website biedt een parkeerwijzer aan waarbij de zeven mogelijkheden worden toegelicht zodat ze snel met elkaar vergeleken kunnen worden. Op deze manier is de ideale parking snel gevonden door iedere reiziger.

Online reserveren

Eens beslist is welk concept het ideale is, kan er online gereserveerd worden. Voor kort parkeren is dit natuurlijk niet altijd noodzakelijk, maar wie zijn wagen langere tijd op de luchthaven wil laten, zal hier zeker voordeel bij hebben. Ten eerste worden vaak extra kortingen toegekend wanneer vooraf gereserveerd wordt en daarnaast biedt het ook de garantie op een goede plek. Iets wat ter plaatse niet altijd een zekerheid is, gezien de populariteit van de luchthaven.

Comfort of een goede prijs?

Hoewel alle parkings van Schiphol over gunstige tarieven beschikken zijn er natuurlijk duurdere en goedkopere oplossingen. Dit wordt grotendeels bepaald door het gewenste comfort. Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een Valet parking. Deze is iets duurder, maar de reiziger kan tot vlak voor de vertrekhal rijden en hoeft zich vanaf dat punt geen zorgen meer te maken over zijn wagen. Ook bij het terug komen staat de wagen klaar voor vertrek aan de aankomsthal.

Reageren is niet mogelijk.