Parkeren Schiphol P3

Parkeren Schiphol P3

P3 op Schiphol Airport is een parking die voorzien is voor de reizigers die hun wagen langere tijd willen parkeren. Hierbij wordt gedacht aan een duur van twee dagen of langer. P3 wordt onder meer gebruikt binnen het concept Smart parking en Park & Travel. Het grootste voordeel van de parking zijn de gunstige tarieven en de aangepaste service die geboden wordt.

Enkele kenmerken van P3

Wie op P3 parkeert, hoeft zich geen zorgen te maken over het heen en weer sjouwen met bagage. Wanneer gebruik gemaakt wordt van het concept Park & Travel voorziet Schiphol Airport een pendelbus die de reizigers tot aan de vertrekhal brengt. Ook bij terugkomst wordt een pendelbus voorzien van de aankomsthal tot de parking. Zekerheid van een plek wordt gegarandeerd door het maken van een online reservatie. Dit kan gebeuren tot één dag voor het effectieve vertrek.

Veilig op weg

De wagen voordelig achterlaten is één zaak, maar hij moet natuurlijk ook veilig staan. P3 is daarom voorzien van bewakingscamera’s die 24/24 en 7/7 actief zijn. Los daarvan worden regelmatig controlerondes uitgevoerd zodat eventuele dieven geen enkele kans maken. Dit maakt van P3 een parking die totale veiligheid aan een betaalbare prijs biedt. Ten slotte wilt iedere reiziger zorgeloos van zijn trip of vakantie kunnen genieten zonder zorgen over de wagen.

Reageren is niet mogelijk.