Overnachten Schiphol

Overnachten Schiphol

Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten op Schiphol Airport. Van grote hotels met luxueuze suites tot een goedkope overnachting aan een zeer betaalbare prijs en alles wat daartussen ligt. Ook vlak buiten de luchthaven kan men als reiziger terecht in één van de vele faciliteiten die Amsterdam te bieden heeft en voor de jongeren is er zelfs een jeugdherberg te vinden. Hoewel het geen verplichting is, is het aangeraden om de overnachting vooraf vast te leggen, want in drukke weekends en periodes kan het moeilijk worden om last minute een plek voor de nacht te vinden.

Extra dienstverlening

Heel wat hotels die op of rond de luchthaven gelegen zijn, bieden extra dienstverleningen aan voor reizigers die gebruik maken van Schiphol. Hierbij kan gedacht worden aan late uit- en inchecktijden, maar ook aan pendelbussen of shuttlebussen die de reizigers van en naar de luchthaven brengen. Vaak volstaat het hier even naar te informeren bij het maken van de reservering in het hotel.

Mogelijkheden in de buurt

Wanneer er gekozen is voor een overnachting op Schiphol, is dat de uitgelezen kans om een bezoek te brengen aan Amsterdam. De stad ligt vlak naast de luchthaven en is beladen met uitgaansmogelijkheden. Van het Anne Frankhuis tot een bezoek aan de walletjes of een diner in één van de vele charmante restaurantjes, er is voor ieder wat wils in deze bruisende stad.

Reageren is niet mogelijk.