Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren Schiphol

Park & Travel 3 op Schiphol Airport is een parking die volledig voorzien en uitgerust is voor de reiziger die gedurende een langere tijd zijn wagen zal laten staan. De prijzen zijn voordelig, mits reservatie is er altijd zekerheid van een plaats, en er is een pendelbus voorzien de reizigers vervoert tussen parking en aankomst- of vertrekhal.

De voordelen van Park & Travel 3

Vanaf een reis die meer dan twee dagen duurt, zijn de tarieven voor Park & Travel 3 beduidend voordeliger. De wagen kan met een gerust hart achtergelaten worden gezien er zowel controlerondes worden uitgevoerd op regelmatige basis, als de aanwezigheid van bewakingscamera’s. Drop off faciliteiten verhogen het comfort voor de reiziger en een pendelbus verzekert een aankomst bij de vertrekhal binnen een termijn van amper vijf minuten. De reservatiemogelijkheden bieden zekerheid en tijdswinst, net zoals de mogelijkheid om vooraf te betalen.

Andere opties

Behalve Park & Travel 3 zijn er nog enkele andere parkeerbedrijven in de nabije omgeving van de luchthaven gelegen. Vanzelfsprekend is de afstand iets groter, maar veel van deze bedrijven bieden een pakket aan waarbij vervoer van en naar de luchthaven voorzien is. De prijzen zijn vaak erg voordelig, zeker wanneer een langere termijn gewenst is. Het loont om vooraf een vergelijking te maken op basis van prijs, service en comfort.

Reageren is niet mogelijk.