Kort parkeren Schiphol

Kort parkeren Schiphol

Ook voor mensen die reizigers komen afzetten of ophalen, zijn op Schiphol Airport de nodige voorzieningen getroffen. Zo is er een Short Stop Parking voorzien voor wie kort wilt parkeren, maar niet in de aankomsthal heeft afgesproken. Deze Short Stop Parking bevindt zich in P6 en ligt tegenover de aankomst hal. Zo moeten reigers niet met valiezen sjouwen of kilometers te lopen om tot bij hun vervoer te geraken.

Comfortabel kort parkeren

Hoewel de Short Stop Parking enkel bedoeld is voor kort parkeren, is ze toch voorzien van het nodige comfort. Net zoals de meeste andere parkings op Schiphol is dit een overdekte parking. Ideaal voor wie even wil uitstappen terwijl hij wacht. Zeker in de winter of bij hevige regenval is dit een enorm voordeel. Daarnaast is de parking vlot bereikbaar en goed gelegen, helemaal in functie van het ophalen van passagiers. Als kers op de taart is een wachtruimte voorzien waar de actuele vluchtinformatie geraadpleegd kan worden.

Voordelige prijzen

Ook voor de Short Stop Parking heeft Schiphol aantrekkelijke prijzen voorzien. Het eerste kwartier van de wachttijd is zelfs geheel gratis. Wie dus netjes op tijd komt en een snelle passagier heeft, hoeft helemaal niets te betalen voor het gebruik van de parking. Na dat kwartier is er een gunstig tarief van toepassing.

Reageren is niet mogelijk.