Hotel Schiphol

Hotel Schiphol

Verschillende bekende, grote hotelketens zijn voorzien van een vestiging op Schiphol Airport. Klinkende namen zoals het Radisson, Sheraton of Hilton ontvangen dagelijks honderden bezoekers voor één of meerdere nachten. Reservaties kunnen vooraf gemaakt worden of ter plaatse.

Voordeel van een hotel op Schiphol

Vooral wie ver moet reizen zal er zeker heil in zien om een tussenstop te maken en even uit te rusten in een comfortabel hotelbed. Wanneer dit hotel dan op de luchthaven zelf gelegen is, kan dat op zijn minst ideaal genoemd worden. Er dient niet met koffers gesleurd te worden, taxi’s genomen of een lange zoektocht naar een aangenaam verblijf voor de nacht. En ook ’s ochtends wordt heel wat tijd bespaard zodat de verdere reis op een aangename manier aangevat kan worden.

In de omgeving

Bovendien valt er heel wat zien en beleven in de directe omgeving van de luchthaven. Een stapje zetten in Amsterdam voor men het hotelbed opzoekt, behoort niet enkel tot de mogelijkheden, maar is een absolute aanrader. De stad bruist van het leven en er is op iedere dag van de week wel iets te doen. De vele taxi’s zorgen ervoor dat hotelgasten snel vanop de luchthaven naar de stad geraken en aan het einde van de avond weer terug.

Reageren is niet mogelijk.