Goedkoop parkeren Schiphol

Goedkoop parkeren Schiphol

Op reis gaan, houdt vaak in dat de wagen achtergelaten wordt op de luchthaven voor korte of langere tijd. Dit kan erg duur uitvallen wanneer er vooraf niet naar de tarieven gekeken wordt. Schiphol biedt verschillende parkeerformules en mogelijkheden aan waarbij de ene al wat goedkoper is dat de andere. Het verschil in de prijs is voornamelijk gelinkt met de service, afstand tot de vertrekhal en de bewaking van de parking.

Op de luchthaven

Eén van de mogelijkheden tot het achterlaten van de wagen is door gebruik te maken van de parkings die Schiphol ter beschikking stelt. Afhankelijk van de duur van de reis is een andere parking de betere keuze. Park & Travel 3 kan gebruikt worden aan een voordelig tarief wanneer de wagen er minstens drie dagen zal blijven staan. Voor korte bezoekjes aan de luchthaven echter zijn de kiss & ride zones of P1 en P2 interessanter.

In een car hotel

Naast de parkings van Schiphol zijn er verschillende car hotels in de buurt van de luchthaven te vinden. Deze parkeergarages dienen uitsluitend voor klanten die hun wagen enkele dagen willen achterlaten en zijn iets verderaf gelegen. Vaak bieden zij verschillende formules aan met een stijgende prijs en service. Het grootste voordeel van deze parkings zijn de gunstige tarieven. Het grootste nadeel de extra tijd die gerekend moet worden.

Reageren is niet mogelijk.